phone 0479-423 50 | mail info@safepartner.se | face

Väktare Behovsanställning, semestervikarie mm.

 

SafePartner i Osby är ett Säkerhetsföretag på frammarsch. Vi är verksamma inom områdena Lås, Larm och Bevakning. För att kunna ligga i linje med expansionen, söker vi fler engagerade medarbetare.

Som rondväktare skyddar du egendom , byggnader och lokaler mot brand, stöld och skador. Arbetet sker främst i industrier, kontor och verkstäder. Många kunder har larmanläggningar och en av arbetsuppgifterna kan vara att koppla till och från dessa. Fastighetsjour ingår även i arbetsuppgifterna.

Eftersom handhavandet av tekniska anläggningar är olika måste du vara intresserad av teknik och ha förmåga att förstå tekniska instruktioner.

Som medlem i vårt Team så är du ärlig, vaksam och ansvarskännande. Du har god förmåga att kommunicera med människor och är både praktiskt och tekniskt lagd. Du är lugn, stabil och utåtriktad och har förmåga att agera och fatta beslut när situationen så kräver det. Givetvis är du ostraffad, har en ordnad privat ekonomi och minst två års erfarenhet av bilkörning, B kort.

Lön utgår enligt kollektivavtal mellan Almega Tjänsteförbunden och Svenska Transportarbetareförbundet. Väktarutbildning samt erfarenhet av fastighetsjour är meriterande.

Vi ser fram emot din ansökan!
SafePartner i Osby
Mikael Kindblom
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.