phone 0479-423 50 | mail info@safepartner.se | face

Larm

larmEtt inbrottslarm ska verka avskräckande. Det ska skrämma tjuven så att inbrottsförsöket aldrig genomförs eller avbryts. Larmet ska också påkalla uppmärksamhet.

Ett larm försvårar aldrig för tjuven att ta sig in, därför måste det mekaniska skyddet (lås mm) vara av god kvalitet. Larm skyddar främst mot så kallade sökinbrott där tjuven måste ha tid på sig för att leta om eller var det finns något av värde. Av 1000 villainbrott sker endast 3 i larmade hus. Inbrott är ofta kostsamma men det som upplevs värst enligt drabbade är känslan.

Var det sker villainbrott är helt omöjligt att förutsäga när "tillfället ofta gör tjuven". Att ett område varit förskonat från inbrott är ingen garanti till att det så kommer att förbli. Större företag och kommunala/statliga byggnader är ofta larmade och klarar sig därigenom i stort från inbrott. Tjuvarna finns dock kvar och de följer minsta motståndets lag. Därigenom förpassas de till olarmade områden såsom villor, fritidshus och mindre företag. Av 100 villainbrott uppklaras endast 8 stycken. Detta beror på främst på att tjuvarna får arbeta ostört, att omgivningen är ouppmärksam samt polisens bristande resurser.

Produkter som vi marknadsför är kända för hög tillförlitlighet, flexibilitet och kvalitet; vi har säkerhetslösningen ni letat efter.